Skype
kzhaygarov
обадете ми се
0878 83 63 83
пишете ми на
kostadin@zhaygarov.com

За мен

Казвам се Костадин Жайгаров. Роден съм 1987г. Завършил съм Професионална Гимназия По Приложни Изкуства. Следвал съм Компютърни Медийни Технологии в Нов Български Университет и Туризъм в Пловдивския Университет. От края на 2015 година, работя като фрийлансър. Можете да разгледате профила ми в LinkenIn тук.

Над 10 годишният ми опит в уеб бранша и различните позиции, които съм заемал като уеб дизайнер, front-end програмист и back-end програмист и team leader през различни периоди от време и различни компании са ми дали ясна представа над процесите, много познания в различни сфери и солиден опит като програмист.

Компетентен съм в следните направления : Програмиране на PHP ( OOP PHP 5+, WordPress, Laravel 5+, Zend Framework и др. фреймуъркове), архитектура на mySQL и mongoDB бази данни, HTML 4,5 , CSS 2,3, Javascript (jQuery), REST, OnPage SEO, интеграция на системи за електронни разплащания като ePay.bg, PayPal, Borica. Опит в интернет търговията, бизнес системите за вътрешно ползване, социални мрежи и онлайн браузър игри. Рисуване на уеб дизайн и др. визуални елементи и създаване на прости и средно сложни HTML5 canvas анимации за банери и нестандартни реклами.

Изграждам ОТ много малки презентационни, продуктови, лични или други видове уеб сайтове с по няколко страници и скромна функционалност ДО сложни уеб платформи покриващи специфични бизнес нужди. По силите ми е да доставя решения, подходящи за еднолични, малки и средни бизнеси. Влагам цялата си креативност, иновативност и логичен подход за постигане на максимални резултати. И винаги се стремя да подобрявам тези резултати.