Skype
kzhaygarov
обадете ми се
0878 83 63 83
пишете ми на
kostadin@zhaygarov.com
Работен процес при изграждане на уеб сайт

Предлагани от мен услуги

Изработка на уеб сайтове и уеб дизайн

В технологичното време, в което живеем, интернет е достъпен за все по-голям брой хора. Все повече от тях търсят продукти и услуги в мрежата. Интернет присъствието за всеки един бизнес вече не е опция, а основно изискване.

Независимо дали бизнеса ви е голям или малък, дали продавате онлайн или не, наличието на уеб сайт ви прави достъпни за много повече клиенти, които научават за вас, благодарение на уеб сайта ви.

Разработвам уеб сайтовете по заложени цели, стратегия и изисквания, използвайки утвърдени съвременни технологии и най-добри практики. Целя се да осигуря уникално потребителско преживяване с максимална удовлетвореност на потребителите на проекта. Комбинирам привлекателния дизайн с интуитивно разположение на информацията и лесна навигация. Мога да изработя за вас, от малък презентационен сайт от няколко сраници, до сложна система от корпоративен клас.

Изпратете запитване Разгледайте мой проекти

Изграждане на Онлайн магазини

Изграждам модерни магазини, които следват бизнес и маркетингови цели по утвърдени стандарти и заложени стратегии за максимизиране на продажбите и печалбата. Решенията свързани с работата по онлайн магазина налага познаването на потребителите и поведението им за взимане на решение за покупка в по-големи детайли. Именно затова се налага перфектна симбиоза между много фактори при изграждането му, които знам и прилагам.

Изпратете запитване

Създаване на Мобилни приложения

Създавам хибридни мобилни приложения на Android, Windows Phone и Windows 10 Desktop , които подпомагат бизнеса и са още един канал за комуникация и приходи. Те са средство за по-голяма ангажираност на потребителите и придават добавена стойност с допълнителните услуги, които могат да предложат.

Изпратете запитване

Уеб Софтуер

Проектирам Уеб Софтуер, който предлага специфични бизнес функционалности, оптимизира бизнес процесите и подпомага бизнеса да постигне по-добра ефективност. Правя го достъпен от всякъде и всяко устройство, сигурен и надежден. Създавам добър Уеб Софтуер, който подобрява цялостното представяне на бизнеса.

Изпратете запитване

Поддръжка и доразвиване на съществуващ проект

В случай, че вече притежавате частично или напълно завършен проект, който желаете да поддържам и доразвивам, може да се възползвате от компетентно програмиране на PHP, mySQL, Javascript + jQuery, HTML, CSS + Less. Изработвам нови модули, доразвивам съществуващи включително и дизайн.

Изпратете запитване

Изработка на HTML 5 Рекламни банери

Предлагам изработка на рекламни банери в HTML5 формат, подходящи за реклама в Google AdWords и други рекламни мрежи. Банерите могат да бъдат изработени както по ваша идея и сценарии, така и по мое виждане, представа и въображение.

Изпратете запитване

Консултации

Консултирам компетентно и разбираемо всеки, който иска да започне или вече има онлайн бизнес, иска да инвестира в Уеб бизнес, интересува се как да подобри бизнеса си, трябва да направи избор или вземе технологично или маркетинг решение.

Изпратете запитване