Skype
kzhaygarov
обадете ми се
0878 83 63 83
пишете ми на
kostadin@zhaygarov.com

Избрани проекти

Можете да разгледате някой от по-значимите проекти, по които съм работил. Списъкът включва проекти, разработени изцяло от мен както като front-end ( включително и дизайна ) така и back-end.

Ogo.bg
Ogo.bg e уеб сайт за безплатни обяви без ограничения подредени в над 1800 различни категории, от които автомобили, имоти, бизнес и услуги, животни, електроника, телефони, дрехи, мебели и обзавеждане, работа, екскурзии, спорт и хоби, уроци и курсове.
Benefitsforyou.eu
Benefitsforyou.eu е уеб базирана система за поръчка на карти за спорт.
myCase.bg
myCase.bg е електронен магазин, предлагащ голямо разнообразие от калъфчета за телефони, протектори, батерии, зарядни устройства и други аксесоари за мобилни телефони.
Vantony.com
Вантони ООД предлага на своите клиенти уникални геоложки образувания - богата гама от минерали и кристали, бижута и други изделия от ахат, кехлибар, кварц, фосили и много други, които можете да закупите през нашия онлайн магазин.
Fito.bg
Fito.bg е сайт за фитнес, здраве, правилно хранене и суплементиране. В сайта ще намерите голямо разнообразие от хранителни режими за отслабване и покачване на тегло, фитнес програми и диети, голямо разнообразие от фитнес упражнения и статии за фитнес тренировки
KidsTv.bg
KidsTV.bg е проект направен за забавление на Вашите деца. Събрали сме огромна колекция от най- популярните детски филмчета. Стараем се да обогатявам все повече колекцията си от анимационни филмчета и техните епизоди.
Bos.bg
BOS.bg e сайт за безплатни обяви в категории: Авто, Имоти, Електроника, За дома, Животни,Мода и аксесоари, За бебета и деца, Спорт, хоби, книги, Услуги, Работа, Подарявам и Други.
Estates-manager.com
Estates-Manager е уеб базиран софтуер за управление и организиране на вашият бизнес с недвижими имоти. Софтуерът ви позволява да създавате профил на всеки от вашите служители. Управление на достъпа до функции и права на всеки профил.
ITProekti.com
ITProekti е сайт, който представлява отворена борса за ИТ Проекти, сайтове за продажба, домейни за продажба и мобилни приложения
Obiavigo.com
ObiaviGo! е сайт за безплатни обяви, малки обяви, обяви за автомобили, търси и предлага работа, недвижими имоти / наеми и продажби, домашни любимци, бяла и черна техника...
FitMania.info
Fitmania.info e сайт - бизнес навиготар разработен за нуждите на фитнес цантър Мания.
Tidiimpex.com
ТЪРГОВСКА БАЗА “ТИДИИМПЕКС”- ХАСКОВО ЕООД. Тук ще намерите всичко необходимо, събрано на едно място: санитарна керамика, смесители, акрилни вани, душ кабини и аксесоари.